Vilken underbar dag | Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥
Sandra

Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥

Annons

Vilken underbar dag

Vi trodde vi skulle kunna ligga vid poolen hela dagen idag, men vädret har inte tillåtit. Molnigt och blåst. Dock blev det jättefint, men fortfarande blåsigt under eftermiddagen. Vi gick till tuna park imorse, jag Vincent och Stefan. Sen en promenad till pappa där min bror och Ewa var. De bakade till kalaset vi hade i eftermiddags. Massa gofika som chokladbollar, tårta och kladdkaka. 😍 Så nu har vi firat min bror som fyller 24år imorgon. 💙

Nu laddar jag i badkaret inför en veckas semester. Vädret ser inte såååå bra ut. Vill ha sol så vi kan leka vid poolen hos pappa. Men vi planerar att hinna med Leos lekland och badhuset i alla fall. Imorgon ska vi om det är bra väder till öppna förskolan i en park i stan. Sen ska jag faktiskt luncha med mitt jobb då vi har en avtackning. Och på tisdag ska jag fixa mina naglar. Äntligen!!! Men de har hållt så bra, i ca 5 veckor utan ett ända släpp.

Ha en fin söndag. 🤗

tempImageForSave IMG_2697 tempImageForSave tempImageForSave

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sandra

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats