Flest följare vinner | Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥
Sandra

Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥

Annons

Flest följare vinner

När jag har börjat störa mig på något så har jag svårt att släppa det. 😬😂 Händelser på instagram är ett störningsmoment just nu…

Sen jag började med instagram på riktigt 2012 så var appen något spännande. Man letade runt och fann konton att följa, man hittade sina favoritkonton och vissa konton fastnade man inte alls för. Man hade sina trogna följare som varje morgon skrev “godmorgon” eller “hej”. Och det har än idag fortsatt och många av mina följare från start finns kvar nu med, 5år senare. 💕 Men den senaste månaden har instagram spårat ur. Det känns inte längre som man hittar ett konto att följa för att personen lägger in fina och inspirerande bilder. Utan nu handlar det om “sfs, giveaways med konton som knappt har några följare, följetåg” mm. Nu känns det som att det ända det handlar om är att ragga nya följare.

Jag gillar konton där det läggs ner lite tid. Man fotar, kanske redigerar lite och inspirerar andra. Varför ska jag följa ett konto som inte tilltalar mig? Det tar tid att bygga upp ett konto. Man kan inte få trogna följare genom att köra ett följetåg. Vissa kommer stanna kvar, men andra avföljer dig så snart “tåget har gått…” För mig har det tagit i princip 5år att få nästan 7000 följare. Man får nya, man tappar några och så håller det på. Det jag menar är att just nu verkar små konton vilja komma upp i tusentals följare på en kvart eller liknande och det utan att kämpa för sina bilder. Dock är allt upp till var och en, så jag ber er inte att hålla med mig i det jag skriver. Alla har sin åsikt och har rätt till den. 😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sandra

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats