feberkille och underbara förstående kollegor | Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥
Sandra

Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥

Annons

feberkille och underbara förstående kollegor

Vincent fick som jag nämnde plötsligt hög feber igår som senare eskalerade. Jag la mig med honom vid 19 då han var så trött. Somnade snabbt, men han knölade väldigt mycket och sov oroligt så när han vaknade lite halvt så tog vi tempen som visade 40,6 efter tablett. Febern steg till 40,8 efter en stund så då bestämde vi oss för att åka in. Och då hade en kvinna på 1177 sagt åt oss att inte åka in när han hade feber under 41. Hon menade på att ingen skulle ta emot oss så. Så jag blev förbannad och gapade på henne i telefon. Väl på plats tyckte läkaren att 1177 meddelat oss väldigt fel. Han tyckte vi gjorde rätt i att åka in när han hade så mycket feber och var slö. 🙏🏼

Så efter undersökningar fick vi med oss höga doser av Ipren och alvedon som vi gav inatt vid 01 och 04. När Stefan sedan vaknar med V för att ge honom sista dosen vid 07 så ser vi att Vincent är alldeles svullen i ansiktet. Läppen var stor som en golfboll. Troligen en reaktion på medicinen trodde vi…

Så mina planer att gå till jobbet for iväg och vi åkte till barnakuten istället. Väl på plats får vi hjälp och febern, hans alla utslag som han även fick igårkväll i nacke, hårbotten och på ryggen och hans svullnad i ansiktet beror tydligen på ett virus i kroppen. Vi fick med oss allergimedicin hem. Men V har haft fortsatt hög feber hela dagen och har endast varit något tablett pigg.

Vi får se hur högt febern stiger nu när Ipren gått ut kroppen den här gången.

Jag bestämde mig för att jobba efter vi kommit från barnakuten. Vilket min chef tydligt sa att jag inte behövde. Jag kunde ta en semesterdag eller flex eftersom jag knappt sovit under natten. Men jag traskade dit rätt pigg. 🙂 Men vid 14:30 höll jag på att somna ståendes, seriöst. Så jag bestämde mig för att gå hem tidigare. Fått sova lite så nu är jag lite piggare.

Tänk vad sömn kan göra.. 💕

Är så otroligt glad över fina och omtänksamma kollegor och en underbar chef. Har verkligen hamnat på rätt ställe. 💗 Människor som verkligen bryr sig och lyssnar. Imorgon tar jag nya tag och kommer pigg och glad till jobbet. 😃

 

tempImageForSave tempImageForSave

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sandra

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats