Babyshower för bestie | Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥
Sandra

Mamma till Vincent född i mars 2016. ❥

Annons

Babyshower för bestie

Vilken dag, så rolig 🙂 Dagen startade med att jag åkte till Stallarholmen för att hämta babyshower tårtan som min svärmor bakat. Den var såååå fin, som alla hennes tårtor. Påväg tillbaka bestämmer jag mig för att ta andra avfarten från E20 för att hämta upp en vän som skulle med och fira Linda med en babyshower. Så jag åker förbi avfarten som ligger intill Ica maxi och när jag preciiiis kört förbi den (snudd på att jag skulle kunnat göra en tvärnit och åka av) så ser jag VÄRLDENS kö med bilar! Och det slår mig att det är en krock. Fyfan! Där sitter jag med tårtan i bilen och påväg mot en babyshower som vi skulle förbereda om 20min… 😬 Herregud! Snacka om panik! Jag som annars alltid tar avfarten jag tänkte ta…. Haha!

Tänker bara att jahapp här kommer jag att bli ståendes nu… Kliver ur bilen för att se om det rör sig längre fram, men det står helt still! Får ännu mer panik….. Men efter 10min ser jag att bilar backar och åker upp mot avfarten till motorvägen. Alltså mot trafiken som kommer neråt… Jag är inte sen med att haka på! Tänker att här kan jag ju inte sitta i vad som kan bli timmar… Så jag backar och åker upp jag med. En aning läskigt att komma upp mot rondellen där det kommer bilar i full fart och bilar som även åker ner mot E20. Men kom snabbt därifrån. Ingen aning vad som hänt och vet inte hur länge det stod still där. Hoppas ingen skadade sig allvarligt.

Jag hann i alla fall till förberedelserna hemma hos Linda. Vi fixade och donade och efter 1h kom hon hem. Då hade hennes sambo lurat iväg henne på lite saker innan… Och gissa om hon blev chockad när vi stod där i vardagsrummet. Så kul 🙂 Det var hon verkligen värd. Vi lekte lite lekar och fikade. Tårtan var som  de brukar vara, jättegod!!! 🎂

Tänk att lille bebisen kommer snart. Under juli månad är han beräknad. Kommer bli sååå mysigt! 💙 Linda är min allra bästa vän, som jag kan prata om ALLT med. Och så länge som vi känt varandra. Sjukt länge. 😂👍🏼

Det var en supermysig dag. 💗 Nu väntar vi bara på lillens ankomst. 🙂

IMG_3022 IMG_3023 IMG_3024 IMG_3025 IMG_3026 IMG_3027 IMG_3028 tempImageForSave

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sandra

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats